Жастық шақты сақтап қалу үшін қандай өнімдер тұтынған дұрыс?

Жастық шақты сақтап қалу үшін қандай өнімдер тұтынған дұрыс?

Жастық шақ пен сұлулықты сақтап қалу үшін нәзікжандылар тері күтіміне арналған түрлі кремдер, сарысулар мен гельдер сатып алады. Алайда олар қартаю мәселесін шешуге қауқарсыз. Woman.rambler.ru-ге сілтеме жасаған KAZ.NUR.KZ жастық шақты ұзақ сақтауға көмектесетін өнімдерді ұсынады. Сырт келбеттегі өзгерістер...
Таным
10 маусым 2019 ж. 1 161 0
Толығырақ
Әрқашан сәнде болатын 5 жазғы киім

Әрқашан сәнде болатын 5 жазғы киім

Сән әлемінде өзгерістер жылдам орын алып жатыр. Биыл жаңадан сатып алған киіміңіз келесі жылы (немесе басқа мерзімде) сәннен шығып кетеді. Егер әрқашан сәнді әрі стильді көрінгіңіз келсе, жазда сәннен шықпайтын базалық киімдерді ұсынамыз. Ақ жейде Әсіресе, «ерлер» үлгісінде тігілген кең ақ жейде әрқашан...
Таным
10 маусым 2019 ж. 2 880 0
Толығырақ
Ыстық күнде қалай тамақтану керек?

Ыстық күнде қалай тамақтану керек?

Жаздың аптап ыстығы да басталып келеді. Мұндай кезде күні бойы далада жұмыс істеу түгілі, демалу да қиындай түседі. Бастан күн өтіп ауырып қалмауға мән беру керек. Сондай-ақ ыстық күндері сергек жүрудің де өзіндік сырлары бар. Оның бірі - дұрыс тамақтану. Ыстық уақытта жеген тамақ пен ішкен сусынға жіті мән...
Таным
07 маусым 2019 ж. 1 164 0
Толығырақ
Шаш саулығына қажет дәрумендер

Шаш саулығына қажет дәрумендер

Шашыңыз сау және әдемі болуы үшін, оларға сыртынан ғана емес, сонымен қатар ішінен де күтім қажет. Шашты емдеу үшін дәрумендер қабылдаған дұрыс. Бірақ қандайын таңдау керек? А дәрумені Табиғи антиоксидант болатын А дәрумені бас терісін күтіп, май бездерінің жұмысын реттейді. Бас терісіндегі қан айналымын...
Таным
06 маусым 2019 ж. 1 244 0
Толығырақ
Тағамнан уланудың алдың-алу жолдары

Тағамнан уланудың алдың-алу жолдары

Көктем, жаз айларында тамақтан улану жиі тіркеледі. Тамақтан, яғни астан улану – тағам арқылы берілетін этиологиясы сан алуан кеселдер тобына жатады. Тамақтан улану — табиғаты микробты және микробсыз болып бөлінетін, ластанған тағамдарды қолдану салдарынан пайда болатын, қарым-қатынас арқылы жұқпайтын...
Таным
06 маусым 2019 ж. 3 693 0
Толығырақ
Бала тіліндегі кекештік

Бала тіліндегі кекештік

Сөйлеу қалпының бұзылуы, жеке дыбыстар мен сөз буындарын айтқанда немесе оларды қайталағанда еріксіз мүдіруді кекештік деп атайды. Кекештік көбіне мектеп жасына дейінгі ер балаларда жиі кездеседі.    Кекештік қайдан пайда болады? Енді тілі шығып, дүниені танып келе жатқан бала үшін мүдіріп сөйлеу қалыпты...
Таным
03 маусым 2019 ж. 1 149 0
Толығырақ
Ораза айт қай күні басталады?

Ораза айт қай күні басталады?

Ораза айт рамазан айынан кейінгі шәууәл айының бірінші күніне сәйкес келеді. Жаңа айдың басталуы шариғи үкімдер мен астрономиялық есептер негізінде жүзеге асады. Пайғамбарымыз (оған Алланың салауаты мен сәлемі болсын):«Жаңа айды көріп ораза тұтыңдар, жаңа айды көріп, ауыздарыңды ашыңдар», - деген. 2019...
Таным
03 маусым 2019 ж. 2 170 0
Толығырақ
Денсаулықты жақсартатын сусындар

Денсаулықты жақсартатын сусындар

Ағзаны тек пайдалы тағамдармен нәрлендіру қажет. Сондықтан назарларыңызға денсаулықты сақтауға көмектесетін сусын дайындау жолын ұсынамыз.1. Алма мен даршынБір алманы ұсақтап тураңыз. 500 мл ыстық су құйып, 1 шай қасық ұнтақталған даршын қосыңыз. Сусынды салқындатып, күні бойы ішіп тұрыңыз. Алма мен даршын...
Таным
02 маусым 2019 ж. 1 199 0
Толығырақ
Тырнақ күтімі: Желатин маскасы

Тырнақ күтімі: Желатин маскасы

Егер тырнағыңыз сау әрі әдемі болғанын қаласаңыз, оған күтім жасауды ұмытпаңыз. Ол үшін әрқашан сұлулық салондарына барудың қажеті жоқ. Аптасына бір рет үйде күтім жасағанның өзі жеткілікті. Тырнақты қатайтатын құралдар әр түрлі болады. Жиі еститін тырнаққа арналған тұз, зәйтүн майы және лимоннан...
Таным
02 маусым 2019 ж. 1 202 0
Толығырақ
Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз

Ұннан жасалатын тағамдардың көтеріліп піскенін қаласаңыз

Ұннан жасалатын тәтті тағамдарды немесе түрлі көкініс қосылған пирогты пісірген кезде оның барынша көтерілгенін қалаймыз. Ал бұл мақсатымызға қалай жетеміз? Арасына дүкеннен сатып алынған қамыр қопсытқышын саламыз. Сірке суына немесе лимон қышқылына езілген ас содасын қосамыз. Осы кейінгі әдісті пайдаланған...
Таным
02 маусым 2019 ж. 1 697 0
Толығырақ

PDF нұсқалар мұрағаты

№95 (10463)

13 желтоқсан 2025 ж.

№94 (10462)

09 желтоқсан 2025 ж.

№93 (10461)

06 желтоқсан 2025 ж.

Хабарландыру

ХАБАРЛАНДЫРУ!

ХАБАРЛАНДЫРУ!

18 қараша 2025 ж.
Шұғыл хабарландыру!

Шұғыл хабарландыру!

04 қараша 2025 ж.

Оқиғалар

Әженің ашуы
02 қаңтар 2025 ж. 2 075
Ақсұлу

Ақсұлу

29 желтоқсан 2024 ж.

Суреттер сөйлейдi

Жаңарған Жосалы
02 қыркүйек 2025 ж. 736

Жаңалықтар мұрағаты

«    Желтоқсан 2025    »
ДсСсСрБсЖмСбЖс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031